Hoe werken wij?

Een trouwdag is een unieke gebeurtenis
Als bruid en bruidegom wil je een perfecte dag. Daarom willen we elk risico uitsluiten, zodat er op de bruiloft niks verkeerd kan gaan.

Om jullie zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn vragen we jullie een vragenlijst in te vullen. Zo krijgen we al een indicatie van jullie wensen die we tijdens een gesprek in de winkel in detail kunnen doornemen. Dit gesprek duurt overigens een half uurtje tot drie kwartier. Hierna zullen we een digitale offerte opsturen. Indien akkoord vragen we jullie om een proefboeket van de uitgekozen materialen op te halen . Zo kunnen jullie zien of de kleuren helemaal overeenkomen met jullie wensen. Op deze wijze kunnen jullie thuis op je gemak bekijken en zien of de kleuren goed overeenkomen met de gekozen bruidsjurk en bruidegompak. Eventuele veranderingen kunnen nog worden door gesproken zodat het op jullie trouwdag helemaal naar jullie wens is.

We begrijpen dat er veel geregel bij een bruiloft komt kijken, daarom verzoeken we jullie ook op tijd contact met ons op te nemen om teleurstellingen te voorkomen. We leveren kwaliteit en daar hebben we de tijd voor nodig.

  1. Al eens op één van onze andere sites geweest?

    www.bloemenmeisje.nl
    www.rouwshop.nl
    www.zijdenbruidsboeket.nl