Bruidsboeket 'proef'
 
   
Na goedkeuring van de offerte vragen we jullie langs te komen op het 'proefje' op te halen. Hierin zitten de materialen door jullie uitgekozen waar het bruidsboeket van gemaakt wordt. Zo kunnen jullie zien of de kleuren helemaal overeenkomen met jullie wensen. Op deze wijze kunnen jullie thuis op je gemak bekijken en zien of de kleuren goed overeenkomen met de gekozen bruidsjurk en bruidegompak. Eventuele veranderingen kunnen nog worden door gesproken zodat het op jullie trouwdag helemaal naar jullie wens is.
 


Let wel, het proefje bestaat uit een combinatie van een enkel stuk van de uitgekozen materialen, het gaat hier alleen om de juiste kleuren.

We hanteren een prijs van € 25,00 voor een proefje indien totale offerte onder € 175,00 uitkomt. Hierboven is het proefje kosteloos.

 

We begrijpen dat er veel geregel bij een bruiloft komt kijken, daarom verzoeken we jullie ook op tijd contact met ons op te nemen om teleurstellingen te voorkomen. We leveren kwaliteit en daar hebben we de tijd voor nodig.

  1. Al eens op één van onze andere sites geweest?

    www.bloemenmeisje.nl
    www.rouwshop.nl
    www.zijdenbruidsboeket.nl