Bruidsboeket

         
 
biedermeier
waterval
Polscorsage
 
   
 
klik op de foto voor meer voorbeelden
 
     

DEEL en LIKE bloemenmeisje.nl op facebook voor meer foto's

----- > Wij beschouwen elk bruidsboeket als maatwerk. We spreken graag met jullie de wensen door. Bij ons kiezen jullie niet zomaar een plaatje uit een boek.

-----> We kunnen ook swarovski - strass steentjes en parels in je bruidsboeket verwerken.

Bij het plannen van je huwelijk besteed je de grootste zorg aan het laten samengaan van alle details. Ook het bruidsboeket is daar een belangrijk onderdeel van. Wij streven ernaar om het bruidsboeket af te stemmen op JOU. Het is moeilijker voor een kleine bruid om een langwerpig handgebonden boeket sierlijk te laten overkomen, terwijl een kort boeketje minder mooi staat bij een grote statige bruid. Inzake keuze zijn de mogelijkheden praktisch onbeperkt. Van calla lelies en rozen tot tulpen en pioenen. Het is het seizoen en jouw smaak die de grootte, kleur en stijl van het boeket bepalen.

 

De meest voorkomende vormen van bruidsboeketten zijn:

De biedermeier: de meest gekozen vorm van het bruidsboeket. De biedermeier is een bolvormig boeket, waarbij de bloemen compact zijn gebonden zodat zij een halve bol vormen. Bij een biedermeier bruidsboeket kan je kiezen voor een handgebonden, draadgebonden of een boeket op een bridy.

De waterval: is een bruidsboeket met lange bloemen die met behulp van draad worden geschikt als een waterval. Dit bruidsboeket heeft een bredere uitloop dan het de druppel-vorm en is langer.

Polscorsage of armband: is een bloementoef of band voor aan de pols.

Voor ieder wat wils.... Dat is ons motto bij bruidsboeketten. Niet iedereen heeft de zelfde smaak, dus spelen wij graag in op het persoonlijke aspect bij een bruiloft. Deze onderdelen zijn van groot belang omdat het bruidswerk in verhoudingmoet zijn tot de persoon die het draagt.

 

  1. Al eens op één van onze andere sites geweest?

    www.bloemenmeisje.nl
    www.rouwshop.nl
    www.zijdenbruidsboeket.nl